Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuva Eeva Korjamo, Pallas-testileiri 2022Kuva Eeva Korjamo, Pallas-testileiri 2022

 

Polku-talvileirillä pääset helposti kiinni tunturihiihdon saloihin! Neljän päivän tunturihiihtoleirillä yövymme erätuvassa Pallaksen kansallispuiston sydämessä ja teemme päiväretkiä ympäröiville tuntureille. 

Leiri sopii Sinulle, joka olet retkeillyt kesäaikaan, pysyt suksilla pystyssä ja olet kiinnostunut talviretkeilystä. Nautit ulkoilusta ja olet valmis elämään yksinkertaisissa oloissa, mutta talvinen telttailu ei välttämättä ole Sinun juttusi. Jaksat ulkoilla noin kuusi tuntia päivässä ja hiihtää kävelyvauhtia. 

Iltaisin laitamme yhdessä hyvää ruokaa ja viihdymme kynttilän valossa tunnelmallisessa tuvassamme tunturien keskellä. 

Sujuvuuden säilyttämiseksi ryhmäkoko on vain kuusi henkilöä, kahden ohjaajan lisäksi. 

Leirit pidetään:

  • 1.-5.3.2023 tunturihiihto I (TÄYNNÄ) 
  • 5.-9.3.2023 tunturihiihto II (2 PAIKKAA JÄLJELLÄ)  

 

Erityisiä talviretkeilyvarusteita et leiriä varten tarvitse, vaan tunturihiihtovälineet ja ahkiot sisältyvät hintaan. Mukaan tarvitset makuupussin ja säänmukaisen asun. Ennakkoinfossa saat niistä lisätietoa.

Leiriläiset saapuvat Pallaksen Koivarovan lähtöpaikalle omatoimisesti. Lähtöpaikalta hiihdetään tuvalle noin neljän kilometrin matka ahkioiden kanssa. Lähtö on ajoitettu niin, että Rovaniemen yöjunalta pääsee sujuvasti jatkamaan linja-autolla tapaamispaikalle. 

Leirin hinta 795 € (sis. alv 24 %) sisältää opastuksen ja ohjelman, majoituksen, tarvittavat varusteet ja kaikki ateriat leirin aikana. 

Leirin järjestämisestä vastaa eräopas ja retkeilytoimittaja Maija Arosuo.

Ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää: maija.arosuo@gmail.com tai 040 5786691. Tai ilmoittaudu heti, sillä nopeimmat ehtivät mukaan!

Peruutusehdot voit ladata tästä

Polku elämysleirit logoPolku elämysleirit logo

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.