Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Polku-retkikurssilla pääset harjoittelemaan vaeltamiseen ja retkeilyyn liittyviä taitoja luonnon helmassa. Se sopii hyvin Sinulle, joka et ole aikaisemmin vaeltanut, mutta haaveilet lähteväsi jonain päivänä vaikka Lappiin vaeltamaan. 

Neljän illan aikana harjoittelemme suunnistusta ja kartanlukua, tutustumme erilaisiin varusteisiin ja harjoittelemme teltanpystytystä.  Teemme nuotiotulet ja käytämme retkikeittimiä ruoanlaittoon. 

Kurssi pidetään neljänä maanantai-iltana lokakuussa, eli 7.10, 14.10, 21.10 ja 28.10 kello 17.30-20. Jokainen ilta pidetään eri paikassa Turun seudulla. Näin myös Turun seudun retkikohteet tulevat sinulle tutuksi ja kynnys lähteä omatoimisesti retkelle madaltuu. Tapaat myös uusia, samanhenkisiä ihmisiä, joten retkiseuraakin on tarjolla.

Erityisiä retkeilyvarusteita et kurssia varten tarvitse. Säänmukaiset jalkineet ja asu riittää. Jokaista kurssikertaa ennen lähetämme tarvittavat ajo- ja pukeutumisohjeet.

Kurssin hinta 129 € (sis alv 24 %). Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Ennakkotaito- tai kuntovaatimuksia ei ole, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Kurssin järjestämisestä vastaa retkeilytoimittaja Maija Arosuo /Arosuo Com. 

 

Ilmoittaudun Polku-retkikurssille 7.-28.10.2019. Ilmoittautuminen on sitova.  Osallistumismaksu laskutetaan ennen kurssin alkua. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.