Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Polku-vaelluksella pääset harjoittelemaan vaeltamista aidossa ympäristössä. Se sopii hyvin Sinulle,  joka et ole aikaisemmin vaeltanut, mutta haaveilet lähteväsi jonain päivänä vaikka Lappiin vaeltamaan. 

Kahden päivän ja yhden yön aikana harjoittelemme kartanlukua ja teltanpystytystä.  Teemme nuotiotulet ja käytämme retkikeittimiä. Ja tietysti jo yö luonnossa on kokemus. 

Ennen vaellusta saat ohjeet siitä, mitä sinun tulisi ottaa mukaan ja miten ne kannattaa pakata. Majoitetta et välttämättä tarvitse, vaan tarvittaessa voimme järjestää sinulle  paikan teltassa. Kesällä myös kevyt makuupussi tai peitto riittää. Tarvitset oikeastaan vain maastoon sopivat kengät, isomman repun, jotain sateenpitävää vaatetta ja vähän ruokaa.    

Vaellus järjestetään Marttilan Korven eräreitistöllä, joka on erämaista metsää ja suota. Kohokohtana on Lotikon kellari. Kävelemme lauantaina repun kanssa noin 6 km. Illalla voit halutessasi osallistua noin 7 km:n iltalenkille ilman varusteita. Sunnuntaina kävelymatkaa tulee noin 9 km. 

 Vaelluksen hinta on 59 € (sis alv 24 %). Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Mukana on kaksi ohjaajaa ja tarvittaessa jakaannumme pienryhmiin. Ennakkotaito- tai kuntovaatimuksia ei ole, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Kurssin järjestämisestä vastaa retkeilytoimittaja Maija Arosuo /Arosuo Com. 

 

Ilmoittaudun Polku-vaellukselle 6.-7.7.2019. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu laskutetaan noin kaksi viikkoa ilmoittautumisesta. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.