Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Polku-retkikurssilla pääset harjoittelemaan niitä taitoja, joita vaeltamisessa tarvitset.

Viiden iltaretken aikana harjoittelemme tulentekoa ja kokkaamista erilaisilla keittimillä. Opettelemme pysymään kartalla merkityllä reitillä ja suunnistamaan umpimetsässä sekä suunnittelemaan reittejä.

Kurssin jälkeen tiedät, miten toimivat majoitteena tunnelliteltta, laavu ja tarppi. Käymme läpi vaelluksen tarpeelliset ja tarpeettomat varusteet ja miten ne kannattaa pakata.

Tapaamme eri puolilla Turun seutua, paikoissa, joihin pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla. Näin alueen retkikohteet tulevat sinulle tutuiksi.

Kurssipäivät ovat torstaisin 21.3, 4.4., 25.4., 2.5. ja 9.5. 2019 kello 17.15.-19.45. Kurssin hinta on 129 € (sis. alv 10 %), mikä sisältää 5 kertaa 2,5 tuntia ohjattua toimintaa ja tarvittavat välineet. Tarkemman sisällön  näet ohjelmasta

Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua kahden päivän vaellukseen, jolla pääset harjoittelemaan opittuja taitoja.  Vaellus järjestetään 6.-.7.7.  Ilmoittautuminen vaellukselle (59 €) aukeaa myöhemmin.

Mukaan kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Tarvittaessa jakaannutaan pienryhmiin taitotason mukaan. Ennakkotaito- tai kuntovaatimuksia ei ole, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Kurssin järjestämisestä vastaa retkeilytoimittaja Maija Arosuo /Arosuo Com. Mukana on myös ohjaajia paikallisista retkeily- ja urheiluseuroista.  


Kurssi on täynnä. Voit ilmoittaa nimesi jonotuslistalle, otamme yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.
 (5 iltaa á 2,5 tuntia, yhteensä 129 euroa). 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.